Consultancy - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DIENSTEN
 
 
 
 
 

Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers. Directie, commissarissen, aandeelhouders en andere belanghebbenden mogen daarom eisen dat de boeken kloppen. Onze advieseurs richten zich op het samenstellen en controleren van de cijfers, resulterend in een accountantsverklaring. Zodat de beslissers een verantwoorde koers kunnen uitzetten.

Onze controleaanpak is cliëntgericht. De aandacht gaat met name uit naar de typische kenmerken en specifieke omstandigheden van uw onderneming. Onze persoonlijke betrokkenheid bij u en uw onderneming komt daarin helder naar voren.

'Werken aan klantwaarde' betekent dat u meer van ons kunt verwachten. Wij beperken ons niet tot de controle van de cijfers. Uw uitdagingen en doelstellingen staan immers centraal. Niet alleen cijfers tellen. Bij de uitvoering van onze opdracht richten wij ons ook op de processen achter uw cijfers, zodat wij u bij kansen of bedreigingen pro-actief kunnen adviseren.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu