Financiële administratie - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DIENSTEN
 
 
 
 
 

Financiële administratie betekent voor ons meer dan puur boekhouding. Het maakt ons niet uit hoe u de administratie aanlevert: het kan een schoenendoos zijn of digitaal. Samen met u bepalen wij hoe de administratie moet worden opgezet. Samen met u bepalen wij ook hoe deze moet worden verwerkt en beheerd. Uw administratie kan bestaan uit: Kas- / Bankadministratie, Debiteuren- en Crediteurenadministratie en Grootboek.

De door ons gevoerde administratie zal vanzelfsprekend leiden tot diverse rapportages. Deze rapportages richten wij in conform uw wensen om zodoende een goed inzicht te krijgen in de financiële consequenties van uw bedrijfsoperaties. Desgewenst kunnen wij u maandelijks voorzien van financiële informatie met betrekking tot gerealiseerde omzet en resultaat en uw liquiditeitspositie. Uiteraard is dit alleen mogelijk indien u tijdig alle administratieve bescheiden aanlevert voor verwerking. Elk boekjaar wordt afgesloten met het opstellen van een jaarrekening, die mede bepalend is voor uw fiscale aangiften (inkomstenbelasting cq vennootschapsbelasting).  

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu