Financieren - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MKB
 
 
 
 
 

U heeft (grootse) plannen. Maar hoe gaat u deze plannen realiseren? Voor het uitvoeren van een plan is meestal een financiering nodig. En het lijkt soms wel of voor veel goede investeringsplannen geen passende financiering mogelijk is.

Ken de mogelijkheden
Zeker één op de zes ondernemers in het MKB heeft problemen bij het krijgen van krediet. Banken en overheid spelen hierin een rol. Maar u ook! Weet u bijvoorbeeld welke financieringsmogelijkheden er zijn in het MKB? En bent u zich ervan bewust dat een financier als eerste kijkt naar u en uw kwaliteiten?

Financiers vermijden risico's
Veel financiers willen risico's vermijden. Zij leggen de risico's liever bij u neer. Dus stellen ze extra voorwaarden, zoals hogere rentes vanwege een extra risico-opslag, versnelde aflossingen of het verstrekken van onnodig grote zekerheden. In veel gevallen is de balans tussen financiering en verplichtingen voor de ondernemer zoek. Maar dat is niet nodig als u een adviseur van Intissar Consultancy B.V. inschakelt.

Financieringssituatie
Er zijn verschillende situaties waarin u een financiering nodig heeft. Bijvoorbeeld om:
een onderneming te starten
een onderneming over te nemen
aandelen te kopen in een onderneming
te investeren in uw onderneming
te voorzien in werkkapitaal
uw activiteiten compleet te herfinancieren.

Iedere situatie vraagt om een andere kijk op uw financieringen. Een optimale financiering biedt u groeimogelijkheden, waarborgt de continuïteit van uw onderneming of laat de waarde van uw onderneming stijgen. Uw adviseur weet welke criteria een bank gebruikt voor het verstrekken van een financiering. Bovendien hebben wij veel ervaring in het opstellen van financieringsplannen en het uitvoeren van haalbaarheidsonderzoeken. Gewapend met deze informatie kunt u goed onderbouwd een financiering aanvragen

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu