Fiscaliteit - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DIENSTEN
 
 
 
 
 

Een complexe samenleving leidt tot complexe wet- en regelgeving op het terrein van de belastingen. Daarbij kunt u denken aan de constante stroom van jurisprudentie en ministeriële besluiten die invloed hebben op de belastingpraktijk. En die soms direct raken aan uw financiële positie. Maar ook aan de invoering van een geheel nieuw belastingstelsel, zoals in 2001. Of aan de vaak zeer gedetailleerde reparatiewetgeving.

Omgeven door al deze kennis- en informatiebronnen opereert de fiscalist. Van hem mag u verwachten dat hij optimaal en actueel geïnformeerd is en dat hij weet hoe hij deze kennis moet toepassen. U kunt hem inzetten als betrouwbare gids in het fiscale landschap met al zijn voetangels en klemmen.

Maar om inhoud te geven aan 'werken aan klantwaarde' gaan onze fiscalisten graag een stapje verder. Vaak is het voor u interessant om een beroep te doen op hun creativiteit en hen de voordeligste route voor u uit te laten stippelen. Om hen daartoe in staat te stellen is een soepele communicatie tussen u en onze belastingdeskundige wel een voorwaarde.

De informele houding van onze adviseurs nodigt daartoe dan ook nadrukkelijk uit; zij vertalen uw informatie vervolgens in praktisch toepasbare adviezen.

Een team van uitstekend opgeleide en ervaren fiscalisten adviseert u over alle belastingtechnische aspecten van complexe zaken als fusies en bedrijfsopvolgingen. Uiteraard verzorgen zij de daarbij behorende aangiften.

Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan. Ons advies en begeleiding op al van deze terreinen is van toepassing. Al deze facetten behoeven een eigen benadering, waarbij het uiteindelijk functioneren sterk afhankelijk is van de samenspraak en organiseren van werkzaamheden tussen u en uw financieel/fiscaal adviseur.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu