Groeien - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MKB
 
 
 
 
 

U wilt uitbreiden, groeien en profiteren van de aantrekkende economie. Maar hoe kunt u groeien? Hoe kunt u uw groei verantwoord financieren? Hoe houdt u greep op uw personeel bij uitbreiding? Kortom: hoe beheerst u de groei van uw onderneming?

Wat is groei?
Groei is geen eenduidig begrip; uw onderneming kan groeien in omzet, personeel, marktaandeel, rendement of het aantal vestigingen. Groei vraagt om een goed opgezette strategie. Intissar Consultancy B.V. kan de groeistrategie samen met u opzetten.

Succesfactoren bepalen groeimogelijkheden
Bij groei is het belangrijk dat uw onderneming in kwalitatieve zin meegroeit. 'Doe goede dingen en doe die dingen goed'. Oftewel zorg dat uw onderneming een concurrentievoordeel op een bepaald gebied ontwikkelt. Bijvoorbeeld in prijsstelling of uniek assortiment. Deze unieke voordelen bepalen grotendeels uw groeimogelijkheden. Vraag uw adviseur om een quickscan van uw bedrijf te maken. Hieruit blijken uw succes- en faalfactoren. Uw adviseur kan u vervolgens adviseren in uw groeimogelijkheden en begeleiden bij de uitvoering.

Waarom en hoe groeien?
Groei vergroot de bestaanszekerheid van uw onderneming en is een voorwaarde voor continuïteit.  Groei is daarom een logische stap in de levenscyclus van uw bedrijf. Uw bedrijf kan groeien op eigen kracht, door samenwerking met andere ondernemingen of door overnames. De kwaliteit van de groei is hierbij minstens zo belangrijk. Uw adviseur kan u helpen bij het inschatten van uw groeipotentie. Bovenden kan hij u begeleiden in het groeiproces en groeipijnen verzachten.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu