Groeistrategie - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MKB
 
 
 
 
 

Bij groei heeft u een duidelijke visie nodig als basis voor al uw activiteiten. Intissar Consultancy B.V. kan samen met u deze visie formuleren. Vanuit uw visie formuleert u uw doelen. Aan de hand van deze (groei)doelstellingen bepaalt u uw strategie. Ook bij het bepalen van uw strategie kan Intissar Consultancy B.V. u van dienst zijn. Met jarenlange ervaring en actuele marktkennis kunnen wij samen met u de groeistrategie uitzetten die het beste bij u en uw onderneming past.

Meetbaar maken en meten
Doelstellingen moeten ook meetbaar zijn op basis van objectieve criteria. Definieer daarom vooraf goed wat u wilt meten en hoe u wilt meten. Dit is mogelijk door het vaststellen van prestatie-indicatoren. Prestatie-indicatoren geven een indruk van de prestaties van de middelen en mensen die u aanwend. Door deze te meten en te volgen, kunt u tijdig bijsturen als dat nodig is. Het vergroot de effectiviteit van uw organisatie en draagt bij aan uw grip op groei. Uw adviseur weet uit ervaring welke prestatie-indicatoren denkbaar en haalbaar zijn. Bovendien kan hij de resultaten vertalen naar beleid, zodat u alsnog uw groeidoelstellingen kunt realiseren.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu