Managementadvies - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MKB
 
 
 
 
 

Regelmatig vragen ondernemers onze personeelsadviseurs om op te treden als klankbord of als coach voor de ondernemer. Dit gebeurt in het kader van persoonlijke ontwikkeling van de ondernemer. De ondernemer en de adviseur van Intissar Consultancy B.V. bespreken periodiek de stand van zaken en geven richting aan de door u uit te voeren activiteiten.
Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen wij u ondersteuning bieden in de volle breedte van het personeels- en organisatiewerk. Door bekendheid met uw onderneming zijn wij in staat u op een snelle en adequate wijze van dienst te zijn.

Coach
Uw personeelsadviseur kan ook fungeren als coach van uw directieteam, managementteam. In een serie bijeenkomsten staat onze adviseur u bij in het richten van uw kompas op de toekomst. Door workshops of brainstormsessies stelt u samen beleidsplannen op. Daarna is uw Adviseur procesvoortgangsbewaker, zodat mooie doelstellingen en plannen niet 'zomaar' worden opgeslokt door de drukte van alledag.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu