OFFERTE - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

 
 
 
 

Werkmethode
Onze werkmethode is dat wij ons niet uitsluitend per gewerkte uur uitlenen, maar ook tegen een vaste prijsafspraak zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden, vervolgens stellen wij een vrijblijvende offerte op. In de offerte staat de prijsstelling vermeld voor de overeengekomen werkzaamheden gespecificeerd per werkcode.
Kijkt u liever naar uit naar 1 contact persoon voor al u financiele, fiscale zaken aan? Vraag dan nu bij Intissar consultancy B.V. een vrijblijvende offerte aan. Onze professionals op accountancy gebied zullen voor u een passende offerte zo spoedig mogelijk doen toekomen.

Onafhankelijkheid
Ten allen tijde moeten wij u volledig onafhankelijk en professioneel ter zijde kunnen staan als uw administratieconsulent/adviseur.

Om dit te waarborgen garanderen wij u wel goede contacten, maar geen financiƫle belangen te hebben in andere activiteiten. Van enige belangenvermenging kan en mag geen sprake zijn.

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu