Starters - intissar

Fgfg generated by WOWSlider.com
  • Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen
  • Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers
  • Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn
  • Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden
  • Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers
  • Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan
  • full screen slider
  • Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten
Een actieve externe bemiddelaar zoals uw personeelsadviseur kan echter voor een doorbraak zorgen1 Ondernemers moeten beslissen op basis van betrouwbare cijfers2 Ondersteuning voor bedrijven die internationaal actief zijn3 Samen met u bepalen wij vooraf de omvang van uw werkzaamheden4 Wij geven praktische workshops over fiscaliteit voor ondernemers5 Wij helpen graag startende ondernemers bij het opstellen van een ondernemersplan6 Wij houden oog op uw fiscale en sociale betalingsverplichtingen en de afloop hiervan7 Wij kunnen uw aanspreekpunt zijn voor diverse bedrijfsaspecten8
bootstrap carousel by WOWSlider.com v6.6
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

MKB
 
 
 
 
 

Starten?  
U wilt een bedrijf starten. Of u wilt een bedrijf kopen. Maar waar begint u? Hoe pakt u zoiets aan? Dit zijn belangrijk vragen voor startende bedrijven. Intissar Consultancy B.V. helpt u op weg.

Kompas wijst u de richting
Intissar Consultancy B.V. heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van (startende) ondernemers. Voor de begeleiding van startende ondernemers hebben wij een speciaal handboek ontwikkeld, Het Kompas. Het Kompas is een hulpmiddel van Intissar Consultancy B.V. om uw ideeën te structureren.

Het ondernemingsplan is de start
Alles begint met een goed ondernemingsplan. In een ondernemingsplan legt u de strategie en de planning op (middel)lange termijn vast. Het maken van een ondernemingsplan klinkt ingewikkeld en dat is het ook. Intissar Consultancy B.V. kan u begeleiden bij het opstellen van een ondernemingsplan. Als u wilt kunnen wij zelfs het plan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van uw inbreng. U neemt tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk.

Haalbaarheid van uw plannen
Intissar Consultancy B.V. kan de haalbaarheid van uw plannen toetsen. Zo voeren wij bijvoorbeeld onderzoek uit naar de beste vestigingsplaats. En wij begeleiden u bij het verkrijgen van de beste financiering. Bij onze advisering staat altijd ons doel op de eerste plaats: Ondernemers beter laten presteren!

 
 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu